Jozua kerk dordrecht. HiP Dordrecht 2019-02-28

Jozua kerk dordrecht Rating: 9,1/10 487 reviews

Vermelding Evangelische gemeente Jozua in Dordrecht

jozua kerk dordrecht

Vandaag viert hij het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroeid tot een grote maar hechte gemeenschap. In de kas wordt al. Wijze levenslessen van een man die zich in zijn levenswandel laat leiden door Gods Geest. Wij willen stimulerend werken op onze omgeving en anderen aansporen te komen tot een bewuste keuze om de vrede van God en de vrede mèt God in hun eigen leven te ervaren. Check alliedvsaxis duplicates with related css, domain relations, most used words, social networks references. Iedereen die mee wil bidden is van harte welkom in de verschillende kerken de week door! De overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen zoals de Kledingbank en andere projecten.

Next

Dordrecht, Sikkelstraat 2

jozua kerk dordrecht

Schone en goede kleding kan in afgesloten zakken voor en na de dienst ingeleverd worden. Its origins lie in the 11 th century. Hij zal worden geïnterviewd door Rob Veenstra en je kunt zelf vragen stellen. Tijdens het officiële moment ontvingen we een schilderij van Otto de Bruijne en bood Timon Kitsz een cadeau aan namens Evangelische gemeente Jozua Dordrecht. Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens! Stef Baijense presenteerde de Jozua glossy die speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is.

Next

Vermelding Evangelische gemeente Jozua in Dordrecht

jozua kerk dordrecht

De eerste Legacy of Faith avond! Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op. Hulpbieders in Dordrecht zijn momenteel actief namens:. De ingezamelde goederen zullen verkocht worden en de opbrengst zal worden gebruikt voor verschillende projecten. Heeft u nog vragen of vindt u niet wat u zoekt? De kleding wordt ingeleverd bij stichting Dorcas, die een deel daarvan naar de meest kwetsbare mensen in Oost-Europa brengt. Een ander deel wordt verkocht en de opbrengst gaat naar inkomensprojecten van Dorcas in Oost-Europa en Afrika. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie.

Next

Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard, Ampèrestraat 4, Alblasserdam (2019)

jozua kerk dordrecht

Een evangelische gemeente van christenen uit de Alblasserwaard en omgeving, die mensen wil aansporen tot een levende relatie van liefde met God en elkaar. We willen mensen als individu, echtpaar of gezin aansporen tot een leven in een relatie van liefde met God en met elkaar. Het programma wordt op 14 november uitgezonden. Jozua is een Evangelische gemeente van christenen uit de Alblasserwaard en omgeving, die mensen wil aansporen tot een levende relatie van liefde met God en met elkaar. Hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. De cursus vindt plaats in Barendrecht, geef je snel op via. U bent welkom om met ons mee te bidden.


Next

gdradio.com

jozua kerk dordrecht

We willen God loven en eren met gebed en uitspreken dat Hij als Heer van het licht en het leven alle macht heeft en de duisternis is overwonnen. We zien er naar uit om nader kennis te maken tijdens een van onze activiteiten en tijdens de diensten op zondagmorgen aanvang 10:00 uur in ons gebouw aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam. De data zijn: vrijdagavond 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november en 8 december. Er wordt wekelijks van alles georganiseerd. By submitting an inquiry,you agree to these terms of usage and limitations of warranty.

Next

Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard, Ampèrestraat 4, Alblasserdam (2019)

jozua kerk dordrecht

Hij roept Petrus om hem te volgen. Dorcas - Theory of Change Aanstaande zondag en volgende week zondag is het weer mogelijk om vóór en na de dienst uw kleding, schoenen en beddengoed in te leveren voor Dorcas. You further agreenot to use this data to enable high volume, automated or robotic electronicprocesses designed to collect or compile this data for any purpose,including mining this data for your own personal or commercial purposes. Nieuw: Voor ouders met kinderen van 0-4 jaar is er tussen 9:00 en 12:00 uur opvang met professionele begeleiders vanuit kinderdagverblijf Bambino. Contactinformatie: Locatie: Sikkelstraat 2 Organisator: Jozua Dordrecht Website: Deel dit bericht met je vrienden! Evangelische Gemeente Maranatha Vrije Evangelische Gemeente Scherpenzeel - Home Evangelische Open Thuis Gemeente, Drachten Evangelische Gemeente Hoogvliet eghoogvliet: er is meer dan je ziet! Met Otto de Bruijne over hoe hij de vreugde van het geloof ontdekte, waarom je als christen je handen uit de mouwen moet steken en hoe je er voor kunt kiezen om dankbaar te leven. In de nabije toekomst hopen we HiP in Dordrecht lokaal te organiseren. Later en zelf aanmelden rechtstreeks bij Events4Christ kan natuurlijk ook; dan loop je alleen de groepskorting mis.

Next

Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard, Ampèrestraat 4, Alblasserdam (2019)

jozua kerk dordrecht

Aanvullende informatie op of via T. Hij maakte diverse programma's voor de Evangelische Omroep en schreef verschillende boeken. Die geldt alleen voor mensen die overdag én ´s avonds gaan; je betaalt dan 38 i. Dankbaar voor een inspirerende avond! Kun je leven in een gebied dat weinig te bieden heeft, waar nauwelijks voedsel is, de overheid je niet steunt? Vandaag is het officieel Halloween. In particular,you agree not to use this data to allow, enable, or otherwise make possible,dissemination or collection of this data, in part or in its entirety, for anypurpose, such as the transmission of unsolicited advertising andand solicitations of any kind, including spam. Any use of this material for advertising, targeting commercial offers orsimilar activities is explicitly forbidden and liable to result in legalaction.

Next

Welcome to the website of the medieval Grote Kerk of Dordrecht

jozua kerk dordrecht

Ook woonde en werkte hij een aantal jaar in Kenia. Op vrijdagavond vindt aansluitend de Alblasserdamse bijbelquiz plaats in de Damsteen. Deze halfjaarlijkse kledingbeurs is gratis toegankelijk voor iedereen die voor kleine prijzen een nieuwe zomergarderobe wil aanschaffen. We zien er naar uit om nader kennis te maken tijdens een van onze activiteiten en tijdens de diensten op zondagmorgen aanvang 10:00 uur in ons gebouw aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam. Kleding kan worden ingeleverd op donderdag 16 maart van 09. Uw kleding krijgt een tweede leven en daarmee geeft u mensen die zelf geen geld hebben om kleren te kopen nieuwe waardigheid.

Next

Jozua Ega :: Agenda

jozua kerk dordrecht

Om bewust er te worden van je bediening, om het gezamenlijke verlangen verder aan te wakkeren en vooral: om een dag apart te zetten om te luisteren naar wat God je wil zeggen, al dan niet door andere mensen heen. Reden 3: Je doet het samen Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Helaas kan de Legacy of Faith-avond van komende woensdag niet doorgaan, Willem Ouweneel heeft vanwege griep moeten afzeggen. We willen de jubileumcommissie hartelijk bedanken voor hun inzet! Waarom zou je de Marriage Course doen? Het was indrukwekkend hoe de strijd om het hart van de mens werd uitgebeeld. De bidstond is van 19:00 tot 20:00 uur in het Jozua gebouw. Meld je dan uiterlijk vrijdag 25 augustus aan bij Antine Alderliesten via dus niet zelf bij Events4Christ. We zien daarom uit naar deze nieuwe inspiratiedag! In Alblasserdam zijn zes gebedsbijeenkomsten, zie foto.

Next