Iphone 4 deblokkeren zonder itunes. Hoe Reset u een iPhone zonder Apple ID 2019-01-25

Iphone 4 deblokkeren zonder itunes Rating: 6,1/10 1303 reviews

iPhone geblokkeerd? Deze 3 stappen kun je ondernemen

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

De telefoon is vanaf de Apple servers geblokkeerd. Blacklist is a special type of database which includes all iPhone 4 which has been reported as lost, stolen or bills have not been paid. Wel als ik deze eraf wil halen. Het kan niet makkeler, niet? Stap 3: Nu moet je de Home knop indrukken en voor 3 seconden vasthouden. Ik heb een Iphone 4 overgekocht, nu is het zo dat er geen inzit en waarschijnlijk dus nog alle gegevens bevat van de vorige eigenaar.

Next

Hoe activeren van iPhone 4 zonder bekend Apple ID?

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Insert a simcard from a different network than the one working in your device. Een jailbreak kan niet je telefoon vanaf de Apple centrale deblokkeren. Als u een Mac gebruiker bent, download dan a. Misschien mis ik wat maar volgens mij is dit toch echt een verkeerde conclusie? Een fijne gedachte, althans op het moment dat jouw iPhone in verkeerde handen is gevallen. Ik heb gehoord van jailbreaken maar dan verlies je weer je garantie en dat vind ik een beetje zonde. Ik heb de telefoon gereset dmv de en de power button 10 seconden in te houden, als ik de telefoon dan start dan krijg ik gewoon weer de melding dat hij geblokkeerd is voor 21. Je kunt het in minder dan 10 minuten repareren zonder dataverlies! Ik kan mij herinneren dat ik er destijds ook door ben verrast toen ik mijn ipad verkocht aan mijn neef.


Next

Geen Apple ID is helemaal geen probleem

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Misschien mis ik wat maar volgens mij is dit toch echt een verkeerde conclusie? U moet allereerst een tool vinden die u in staat stelt gegevens te herstellen van de vergrendelde iPhone. Wel als ik deze eraf wil halen. Zoontje heeft gedacht dat dat makkelijk is voor als hij zijn telefoon kwijt niet door hebbende dat dit juist die modus activeert. Het is desalniettemin een alternatieve methode voor het unlocken van uw iPhone. Dus ik ben bang dat deze optie ook niet gaat lukken. Als deze handleiding voor u niet werkt, kunt u proberen de recover mode te gebruiken van Recover van iCloud Backup uitgegeven door Wondershare Dr. Allereerst excuus voor de late reactie! If you don't have a simcard from a different network or you don't know the original network, you can use this service which helps you check your iPhone.

Next

Iphone 4 overgekocht, = geblokkeerd.. geen sim kaart.. Hoe reset ik em?

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Als u eenmaal de backup functie van uw iPhone heeft ingeschakeld, kan er mogelijk automatisch een backup voor u gemaakt worden. Deze handleiding is gebaseerd op de Windows versie van Wondershare Dr. Klopt alleen is dit niet de Verloren modus. Hiervoor kun je gebruiken, dat een snelle online service biedt om je iPhone te ontgrendelen. Dit is de tekst van het zoontje zelf niet die van een vorig persoon.

Next

Onderwerp: iPhone geblokkeerd na verschillende keren foutieve code » One More Thing

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Apowersoft Phone Manager Als het bovenstaande programma niet aan uw wensen voldoet, kunt u ook Apowersoft Phone Manager proberen. Ik kan mij wel voorstellen dat de lock niet bij iedereen bekend is. Back-ups maken doe je zo! Is er een manier om een backup te maken van gegevens van een vergrendelde iPhone 4? Enige wat je kan proberen is achterhalen van wie het e-mail adres is vriend van je zoontje heeft em 2e hands overgenomen, dus zou daar beginnen met kijken. Na de update is Find my iPhone aangevinkt, en nu is de iPhone op afstand op slot gezet. De pincode 3x verkeerd invoeren, zou volgens de site van t-mobile betekenen dat ik pukcode moeten invoeren.


Next

How to Unlock iPhone 4 4S with iTunes

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Met dit hulpmiddel kunt u gemakkelijk een backup maken van uw iPhone bestanden. Maar ze konden niet vertellen hoe dat exact moet en werkt. For blacklist check use our. Is het een vergrendelingscode die je zelf hebt aangemaakt of van de simkaart? Alle data en instellingen ben je kwijt. Ik heb vervolgens, zoals de Iphone aangeeft, iTunes gedownload en mijn Iphone eraan gehangen waarna ik de melding kreeg dat ik eerste de Iphone wachtwoord in moet voeren op de Iphone. Een ander iPhone aanschaffen bij tweedehands dus niet dezelfde fout maken.

Next

Iphone is geblokkeerd, verbind met itunes

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Tegenwoordig hebben steeds meer iPhone mobiele bankdiensten of andere belangrijke informative opgeslagen. Mijn zoontje is zoooooo verdrietig!! Ben er wel even chagrijnig van, had nl pukcode voor zekerheid opgevraagd, maar nogmaals daar vraagt ie niet om. Stap 6: Laat de Home knop als iTunes de iPhone in Herstel mode detecteert. Hey Janetpras, Dat is inderdaad lastig! However if the device has a signal and you can make calls or send text messages iPhone 4 is unlocked. Probeer het nog eens dit weekend of maandag, ik kan me niet voorstellen dat het langer duurt dan dat om de server weer in de lucht te krijgen! Dan heb ik een beter beeld van waar het op dit moment verkeerd gaat.

Next

Iphone is geblokkeerd, verbind met itunes

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

De gegevens die u hier vindt bestaan uit de huidige gegevens op uw iPhone en degene die u pasgeleden heeft verwijderd van uw iPhone. Dan zou hij volledig vrij moeten zijn voor de nieuwe eigenaar. Ga verder Hallo allemaal, Het is 3 uur in de nacht en ben al uren bezig om dit probleem op te lossen. Doneer me een Gulden via mijn avatar. Volg de volgende stappen om te leren hoe u uw iPhone zonder code kunt unlocken door het met iTunes te herstellen.


Next

Hoe activeren van iPhone 4 zonder bekend Apple ID?

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Tevens is het belachelijk dat je als wettelijke eigenaar van een toestel geblokkeerd wordt door Apple om jouw eigendom ook daadwerkelijk te gebruiken. Na 1 tot 3 dagen ontvang je een bericht dat je apparaat is ontgrendeld. Ondanks dat het de pincode was van simkaart en niet om telefoon te ontgrendelen. U hoeft iTunes niet te gebruiken op uw computer als u Wondershare Dr. Als gevolg daarvan is de iPod nu definitief? Er valt veel te zeggen voor de beveilig van Apple maar bij een 4s welke nu nog geen 2 tientjes waard is zo moeilijk doen over het deactiveren van bestaande icloud-login snap ik niet.

Next

Onderwerp: iPhone geblokkeerd na verschillende keren foutieve code » One More Thing

iphone 4 deblokkeren zonder itunes

Lees en maak een back up van de gegevens op uw geblokkeerde iPhone Als de scan compleet is, zullen alle gegevens die de software heeft gevonden op uw iPhone getoond worden in duidelijke categorien. Is jouw Apple iPhone geblokkeerd? Things don't bug you if you don't think about them. Mocht het niet lukken kun je eventueel ook de suggestie van Smntha proberen. Start the device and turn on Wi-Fi 3. Gelukkig zijn er meerdere manier om jouw toestel weer aan de praat te krijgen. Dit bleek echter fout te zijn, na nog een aantal foutieve pogingen kwam de melding Iphone is geblokkeerd, verbind met. Ze hebben elk hun eigen kleur.

Next